Bercuti di Kalumpang Resort


Terima Kasih kepada semua anak-anak, mak-mak and bapak-bapak serta yang masih bujang kerana menyertai percutian kami ini.. walaupun perancangannya saat-saat akhir dan berbagai masalah yang timbul tp korang tetap pergi… caya la wei.. semoga kita berjaya lagi menjalankan aktiviti kekeluargaan dan kebujangan ini dimasa akan datang…mekasiHhhhhh…

Percutian di Kalumpang Resort
group salleh yang memang sporting giler telah sampai di kalumpang…


misha n family… annur tetap maintain..hahaha.. antara ajk program yg sangat bersemangat tu.. awal-awal dah sampai kt tempat berkumpul..


Antara aktiviti awal yang diorg ni buat.. berendam sampai beku tu.. kecut la jari-jemari…


pegang tali tu kuat2 takut hanyut lak nanti… lalalala…


inilah gaya posing dashyat dalam air yang paling popular tahun 2011… hanya yg pakar sajer yg mampu lakukannyer.. steady la yan n ima…


ini pula adalah acara mandi tanpa membasahkan diri tp membasahkan kawan-kawan atau orang sekeliling tak kira la kenal ke tak… jd kalu kene penampor atau terajang dr punca tak diketahui kene redha je la kay… simbah lagi..simbah lagi.. tu makcik jual goreng pisang tepi air terjun pun korang simbah gak… hahahaha…


jaga-jaga ada katak besar kt blakang tau.. wong..wong..wong..wong..


upacara membakar kemenyan untuk menghalau semut merah oleh hero-hero kalumpang dan malaya.. bintang remaja pun ader hahaha…


acara membakar kemenyan telah di kuasi oleh kaum hawa… baik-baik nanti tangan kome kene bara.. kene diskaun nanti hantaran kawin…


acara paling dinanti-nantikan iaitu akademi fantasi 9 setengah telah bermula dengan peserta paling muda malam itu telah menyanyikan lagu irama pop yeh yeh… caya la bang.. sebijik mcm suara dulu-dulu


Acara berduet paling fofular..hahaha… sampai senget la kepala brader zul tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s