Makan-makan Mee Udang Di Restoran Mak Jah

Menu-menu yang disediakan berasaskan udang..memang meletop.. nasib baik air udang tak jual skali kan…hehehehee

Nyum..nyum…pelahap udang dah start makan dah… orang pertama sampai,order n makan…heheehehehe

Aku nak sms orang kampung aku la bagitau yang aku dah dapat makan mee udang mak jah kuala sepetang.. mesti diorang jeles ni..

Terima kasih kepada wani n kak nah yang turut serta memeriahkan program ni… lain kali join lagi tau..jangan segan-segan…

Orang yang bertanggungjawab membawa kami semua ke sini..terima kasih cc… kalu tak sampai biler pun kitaorang tak tau tempat ni..

makan tak pandang tempat lain dah… nyum..nyum..sedap sangat la tu kot..

Ahli sekutu yang paling lambat sampai pada hari tu… dah la taknak makan.. alergic udang kot…

Akhirnya dapat juga aku merasa kelazatan mee udang yang sering diperkatakan oleh sekutu-sekutu ku yang lain… jemput2 makan

Antara bahan bukti yang tertinggal…nasib baik kulit ni tak leh makan………… kalu tak, abis jugak la semua ni…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s