Paintball kt Gombak

Acara paling lasak kot tahun ni yang dianjurkan oleh pemain profesional jabatan ni… So ada la bebudak secondary yang join.. Best tu dapat tembak2 orang.. mcm real jer berperang.. dalam hutan lak tu..

Antara peserta yang mengambil bahagian.. walaupun tak smua la kt situ tp sibuk nak bergambar gak.. cakap mcm nak pegang jer senapang tu, tp sampai sana.. kecut..hahahaha..


Team A terhebat alaf ini… ada bunga sorang.. cayala lu boss..


Team B yang sama hebat dengan team A…. Sampai tertembak marshall la.. hahaha..


Sesi meregangkan urat-urat untuk mengelakkan kecederaan smasa berperang nanti.. taklimat disampaikan oleh penghulu uman kenari….


Hutan tempat askar-askar kami berentap..tembak…tuuttuututututututututuutt… ramai yang terkorban dan hidup balik tak mati2…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s