Pertandingan Futsal Piala Ketua Cawangan Operasi

Meriah memang sangat meriah… 5 pasukan lelaki dan 2 pasukan perempuan telah mengambil bahagian.. penyokong-penyokong setia pun ramai yang turun.. bergema-gema la tempat futsal tu dengan sorakan pasukan masing-masing.. berjuta terima kasih diucapkan kepada semua peserta kerana sudi meluangkan masa dan tenaga untuk menjayakan aktiviti ini..   

Inilah dia piala yang menjadi rebutan 5 pasukan lelaki yang bertanding bersungguh dan gigih walaupun ramai yang cedera pada hari tu… wah mcm piala dunia la diorang main..


Pingat darjah kebesaran kepada pemenang pada hari itu…


Team vietnam bergabung dengan myanmar yang telah berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir dan seterusnya memenangi piala ini.. tahniah..tahniah..


Naib johan pertandingan tetapi johan bersorak.. gol sebijik berlari keliling padang pastu main semput hahaha.. tu yang kene 6 bijik gol lagi 3 minit nak abis..


Juara bagi kategori perempuan… tgk goalkeeper di pun kitaorg dah gerun..


Kalu bab bergambor team ni la pemenangnyer… nak main futsal ke nak jadi model ntah.. naib johan pun sebab hanya ada 2 team je yang ambil bahagian.. kalu tak, tak tahu la no berapa team ni kann.. hahahaha… anyway u all memang sporting la join aktiviti ni..


Para pemain dari setiap pasukan mendengar taklimat dari pengadil dan penganjur.. diorang tu buat2 faham jer tu… masa main hampeh.. tak ikut peraturan langsung.. main bedal jer.. pengadil pun layan kan je la.. dah bayar nak wat camner..


Penjaga gol yang terhebat pada 2 minit pertama.. lepas tu, 6 bijik gol dia lepas dalam masa 3 minit.. hahaha…


Senaman memanaskan badan yang paling disukai dan mudah dibuat.. iaitu duduk…hahahaha…


Perlawanan terbaik di antara terbaik…


Akan kami rampas semula piala ni di tahun hadapan.. tunggu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s