Pertandingan Badminton Tertutup JRP

Selamat Maju Jaya kepada semua pemain-pemain.

Piala dan medal yang menjadi rebutan pemain. Cuma cek RM 1juta tak dapat dipamerkan di sini atas alasan keselamatan oleh ajk…


Acara bergaya memegang raket ini juga mendapat sambutan yang menggalakkan dari semua peserta…


Inilah dia tuan2 dan puan2, juara pada hari itu…hoorey..


Perlawanan di antara team tempat ketiga dan keempat (Indonesia menentang Korea) yang mana satu korea korang teka la sendiri yer…


Penyokong paling sporting pada hari tersebut… dia sokong sape pun aku tak tahu la nak cakap…


Pasangan paling romantik dan sehati sejiwa tu… bagai pinang berbelah bagi….


bila la si win ni nak pukul bola u.. hidayat sampai tertidur la tunggu kt blakang..


mesti korang tak nampak raket misha kan.. sebab dia guna taktik menyorok raket didalam tudung, bola datang baru dia kuarkan.. pastu dia sorok balik..


Perlawanan paling terhebat pada hari tu, bergema la satu stadium menyaksikan game ni.. yang peliknya bola tangkis tu tak pernah rendah dari kepala diorang, asyik pukul ke atas jer.. tak sekalipun bola ke bawah..hahahaha.. korang memang hebat….


Yang ni pulak pemenang bagi kategori… regu campuran.. pasal hari tu peserta hanya diorang je yang datang.. regu yang lain tak dapat datang pasal ada kenduri kawin makcik la, kg diorang banjir la… sakit gigi la…mcm-mcm la alasan.. hadiah yang diorang pegang tu pun diorang byk sendiri dari rumah.. sebab nak tunjuk diorang menang…lalalalala….

Komen-komen
  1. yol berkata:

    ngan misha tu sape???? misha men sorg ke???? yg sebelah tu sape….. cam bebayang je…… nampak reket je…. org die tak nampak…… huhuhuhuhuhu…. tp skg die kat sebelah aku….. huhuhuhuhu… adehhhhhhhhhhhhhhhhhhh….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s